Workshop Paaldansen in Nijmegen - inclusief videoclip

Uitgebreide omschrijving

  Een professionele instructrice leert jullie een aantal basistechnieken en moves. Zodra iedereen de moves beheerst beginnen we met instuderen van een choreografie. Dit alles gaat natuurlijk tot zeer hilarische taferelen leiden. Lachen staat dan ook centraal in deze gezellige workshop.

  Programma van deze Workshop:

  - Ontvangst in onze studio met een glas prosecco
  - Warming-up
  - Paaldansen / instuderen choreografie
  - uitvoeren choreografie
  - gelegenheid voor foto's / filmen

  Het is mogelijk om deze activiteit te boeken voor groepen kleiner dan 10 personen, u betaalt dan wel voor het minimaal aantal deelnemers dat bij deze workshop/activiteit staat vermeld.
  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Onze partner

Algemeen

Dans-Fitness Studio voor trendy groepslessen en workshops. Veel van de groepslessen zijn ook uitstekend geschikt als workshop voor vrijgezellenfeesten - bedrijfsfeesten - teambuilding etc, en kunnen zowel in onze eigen studio in Nijmegen of op locatie gegeven worden. Het aanbod van Dance2Sweat groepslessen en workshops: PAALDANSEN - ZUMBA Fitness - ZUMBA TONING - ZUMBA GOLD - ZUMBATOMIC

Faciliteiten

De locatie is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. Onze studio bestaat uit een gezellige ontvangst/loungeruimte, een danszaal met podium, spiegelwanden en een moderne geluid- en lichtinstallatie. Een speciale Paaldans studio met 5 danspalen, spiegelwand en een moderne geluid- en lichtinstallatie. In de studio is een kleedruimte met lockers aanwezig welke alleen via een trap bereikbaar is (daarom niet geschikt voor mindervalide). Een mogelijkheid om te douchen is er niet. Verder is er een eenvoudige keuken aanwezig voor koffie en thee faciliteiten.

Ligging

De studio ligt aan de Binnenhof 1-3 in de wijk Hatert te Nijmegen (zuid). Makkelijk per auto bereikbaar via de A73 afslag Nijmegen-Dukenburg.
Direct voor de deur hebben wij ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Omgeving

Onze studio is gelegen in de bruisende stad Nijmegen. Cultuur, sport, gezelligheid, evenementen, winkelen, uitgaan, de Waal en een gevarieerde en natuurlijke omgeving.