Menu

Restaurants

1. Wally

Als je van hamburgers houd ben je hier aan het juiste adres. Wally verkoopt namelijk de lekkerste hamburgers van Nijmegen. Wally maakt zelf verse briochebroodjes en heeft ook vegetarische opties. Ook maakt dit restaurant heerlijke homemade limonades. Zeker de moeite waard om in dit restaurantje je shop dag af te sluiten.

2. Ultimo restaurant en wijnbar

Houd je van een lekker wijntje bij het eten? Dan ben je bij Ultimo aan het juiste adres!  Je bestelt hier een drie gangen menu voor een vast bedrag. De kaart is uitgebreid met voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de prachtige gerechten en de verschillende wijnen.

3. Plan A

Dit is een nieuw restaurant in Nijmegen. Een plek in Nijmegen-West waar je vrienden kunt ontmoeten, lekker kunt werken en je kunt hier heerlijk eten. Overdag is deze plek een werkomgeving en in de avond kan je hier gezellig borrelen met vrienden. Op de menukaart vindt je versgebakken pizza´s en heerlijke borrelhapjes. Hier kan je je werkdag afsluiten en bijkletsen met vrienden onder het genot van een cocktail!

4. Bistro de Bok

Dit knusse restaurant serveert niet zomaar een stukje vlees of vis. Hier geniet je van de beste kwaliteit van vlees en visgerechten. Dit restaurant heeft als doel, zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Ik kan je vertellen, dat doen ze erg goed!